WTF! Stadsderby tussen Cercle en Club ontaardt in knokpartij op het veld

Vanmiddag stond de stadsderby tussen Cercle Brugge en Club Brugge op de kalender. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Na de wedstrijd ontaarde het in een ordinaire knokpartij.

Cercle-spits Irvin Cardona vond de puntendeling immers voldoende aanleiding om de vlag van zijn ploeg op de middenstip te gaan planten. Dat werkte als een rode lap op een stier bij de spelers van Club Brugge. Onder meer Dion Cools en Brandon Mechele haastten zich om de vlag weg te gooien en daarna zat het spel helemaal op de wagen.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Het kwam tot een stevige opstoot tussen de spelers en staf van beide ploegen, waarbij flink werd geduwd en getrokken. En ook in de catacomben ging het er hevig aan toe, onder meer Gouden Schoen Hans Vanaken ging stevig door het lint. Na enkele minuten ging het brandje vanzelf uit, maar beste vrienden gaan de twee stadsgenoten niet snel worden.

Het bericht WTF! Stadsderby tussen Cercle en Club ontaardt in knokpartij op het veld verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer