‘Wesley Sonck maakt gehakt van Anderlecht-talent’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Afgelopen zondag verloor Anderlecht op eigen veld met 1-2. Wesley Sonck was daags na deze wedstrijd zeer kritisch. Hij gaf dan ook zijn analyse.

In Extra Time liet Wesley Sonck weinig heel van Anderlecht-speler Alexis Saelemaekers. “Hij ligt zowel aan de basis van de rode kaart van Lokonga als van het tegendoelpunt. Daarna was hij nog het beginpunt van twee grote kansen voor Antwerp. En als je daarna zijn reactie ziet, dat gaat er bij mij niet in. Hij sloft als het ware gewoon terug bij balverlies en vergeet zijn verdedigende taken”, aldus de ex-Rode Duivel.

SUPERTIP! BEANTWOORD 6 CHAMPIONS LEAGUE VRAGEN EN WIN 100.000EURO!

WAT EEN ACTIE! GRATIS DEELNAME! facebook

Naast de zwakke prestatie van Saelemaekers werd ook de uitstekende prestatie van Mbokani uitgelicht. “Op een gegeven moment leek het alsof Mbokani als volwassene tegen een U19-ploeg speelde. Hij was fenomenaal”, sluit het Extra Time-panel af.

Het bericht ‘Wesley Sonck maakt gehakt van Anderlecht-talent’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!