‘Voormalige Rode Duivel ziet drie titelkandidaten’

Marc Degryse denkt dat er nog drie ploegen kans maken op de titel in de Pro League dit seizoen. Hij blikt alvast vooruit op de Play-Off 1 die eerdaags gaat beginnen. “In de huidige situatie zie ik de titelstrijd beperkt blijven tot drie ploegen. Er zijn twee topfavorieten: Genk en Club Brugge. En dan nog één outsider: Standard. Standard staat duidelijk veel verder dan Anderlecht”, aldus Marc Degryse tegenover Sport/Footmagazine.

WEDDEN OP VOETBAL? STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO!!!! BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!! facebook

Degryse dicht RSC Anderlecht geen titelkansen toe. “De vierde plaats is een realistisch doel. Daarvoor lijkt Anderlecht me beter gewapend dan Antwerp en de andere ploeg die zich volgend weekend zal plaatsen: Sint-Truiden of AA Gent. Ik zie Anderlecht niet spelen voor de titel, maar ik zie ze op het einde van de rit wel een Europees ticket pakken.”

Racing Genk voert de rangschikking aan. Eerste achtervolger Club Brugge volgt op zes punten. De achterstand van Standard bedraagt al twaalf punten. Antwerp FC en RSCA volgen op respectievelijk dertien en veertien punten.

Het bericht ‘Voormalige Rode Duivel ziet drie titelkandidaten’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer