Vader Courtois: “Adnan Januzaj had niet mogen scoren”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

In de poulefase wonnen de Rode Duivels met 1-0 van Engeland. Dit leverde Belgie de groepswinst op maar ze kwamen daardoor wel in het moeilijkste gedeelte van het schema. Adnan Januzaj scoorde, afgesloten. Of toch niet? Volgens Thierry Courtois mag Januzaj toch met de vinger gewezen worden.

De vader van Thibaut Courtois stelt dat de Rode Duivels als groepswinnaar meer dienden te reizen in het grote Rusland en zo minder rust genoten.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND kan jou zaterdag een leuke smak geld opleveren!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

“We hebben de laatste weken heel veel heen en weer gevlogen. De spelers ook. De korte nachten en verre verplaatsingen volgden elkaar in sneltempo op. Dat haalt een mens uit zijn ritme en eist ook zijn tol. Ik zag verschillende spelers vermoeid voor de dag komen tegen Frankrijk”, zegt Thierry Courtois in Het Belang van Limburg.

“Januzaj zal nog lang aan zijn ‘moment de gloire’ herinnerd worden, maar achteraf was het misschien toch verstandiger geweest om die wedstrijd niet te winnen… Thibaut zal nog wel even balen om deze uitschakeling. Hij is een winnaar en wou net als alle anderen zo graag die finale spelen en wereldkampioen worden. Dat was het doel.”

Het bericht Vader Courtois: “Adnan Januzaj had niet mogen scoren” verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
VOLG GENT OP FACEBOOK!