‘Thomas Meunier denkt aan terugkeer in de Pro League’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Thomas Meunier speelt momenteel op de vleugel bij de Franse grootmacht PSG en staat in de belangstelling van clubs uit de Premier League. Toch heeft hij een opvallende visie over zijn toekomst.

De ex-speler van Club Brugge gaf namelijk prijs welke transfer hij ooit nog graag zou maken, en dat is toch best verrassend. In L’Avenir stelt hij namelijk dat hij ooit wil terugkeren naar België, maar niet op het allerhoogste niveau: “Ik zou mijn carrière graag beeindigen bij Virton. Dat is waar het allemaal begon” aldus een melancholische Meunier.

Het bericht ‘Thomas Meunier denkt aan terugkeer in de Pro League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!