‘Sprookje Thibaut Courtois bij Real Madrid wankelt’

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Toen Thibaut Courtois deze zomer de overstap maakte van Chelsea naar Real Madrid dacht hij als een koning onthaald te worden. Maar het loopt allemaal wat anders. Zo moest hij gisteren in het duel tegen AS Roma op de reservabank plaatsnemen.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

“Het sprookje Real Madrid kraakt”, stelt ook Hugo Camps vast in Het Laatste Nieuws. “Hij dacht als een koning te worden onthaald in Bernabéu, maar de egards waren zuinig. Overigens toeterde de coach van Atlético, Diego Simeone, dat Courtois bij hem nooit eerste keeper zou zijn. De Madrileense afbladdering van de beste keeper van het WK lijkt bijna een complot.”

Camps denkt wel dat Courtois sterker uit deze periode zal komen. “Gelukkig haalt Thibaut Courtois de motivatie uit zichzelf en heeft hij geen derden nodig om scherp te staan. Maar achter zijn façade woekert wel diepe teleurstelling. Anderen zouden er een gebroken carrière aan overhouden, Courtois is alleen belust op weerwraak. De Rode Duivels krijgen een getergde doelman terug die God en de duivel uit de kruising zou slaan.”

Het bericht ‘Sprookje Thibaut Courtois bij Real Madrid wankelt’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer