‘Sprookje Thibaut Courtois bij Real Madrid wankelt’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Toen Thibaut Courtois deze zomer de overstap maakte van Chelsea naar Real Madrid dacht hij als een koning onthaald te worden. Maar het loopt allemaal wat anders. Zo moest hij gisteren in het duel tegen AS Roma op de reservabank plaatsnemen.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

“Het sprookje Real Madrid kraakt”, stelt ook Hugo Camps vast in Het Laatste Nieuws. “Hij dacht als een koning te worden onthaald in Bernabéu, maar de egards waren zuinig. Overigens toeterde de coach van Atlético, Diego Simeone, dat Courtois bij hem nooit eerste keeper zou zijn. De Madrileense afbladdering van de beste keeper van het WK lijkt bijna een complot.”

Camps denkt wel dat Courtois sterker uit deze periode zal komen. “Gelukkig haalt Thibaut Courtois de motivatie uit zichzelf en heeft hij geen derden nodig om scherp te staan. Maar achter zijn façade woekert wel diepe teleurstelling. Anderen zouden er een gebroken carrière aan overhouden, Courtois is alleen belust op weerwraak. De Rode Duivels krijgen een getergde doelman terug die God en de duivel uit de kruising zou slaan.”

Het bericht ‘Sprookje Thibaut Courtois bij Real Madrid wankelt’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

VOLG GENT OP FACEBOOK!