‘Sporting Lokeren diep in de financiele zorgen’

Sporting Lokeren zit in financieel zwaar weer. De toeschouwersaantallen nemen af, ze krijgen minder TV-gelden en de sponsoring zit in een terugval. Kan Lokeren nog wel het hoofd boven water houden?

Er waait een windkracht 10 boven het verouderde Daknamstadion. Roger Lambrecht zoekt al jaren naar een valabele overnemer. Dat wordt niet evident. Sporting Lokeren leed in het seizoen 2017/2018 liefst 4,8 miljoen euro verlies!

Volgens Het Nieuwsblad paste Roger Lambrecht 1,8 miljoen euro uit eigen zak bij. De voorzitter diende ook een borgstelling te tekenen, voor 3,5 miljoen euro. Om niet in de problemen te komen bij de aanvraag van een licentie.

WEDDEN OP VOETBAL? STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO!!!! BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!! facebook

Lokeren kende vorig seizoen al degradatiezorgen en haalde er in de wintermercato meerdere nieuwe spelers bij. De komst van onder meer Marecek, Mpati en Cevallos was goed voor 2,4 miljoen euro. Tel daar nog de extra loonkosten bovenop. Vorig seizoen kwam Lokeren uit op 10,3 miljoen euro aan lonen, plus nog andere kosten, met slechts 8,7 miljoen aan inkomsten.

Een spelerskern die kwalitatief niet voldoende is om bovenaan mee te draaien in 1B, een verlieslatende club, een negatief eigen vermogen van 0,8 miljoen euro, een verouderd stadion.

Het bericht ‘Sporting Lokeren diep in de financiele zorgen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer