‘Marc Coucke en Michel Verschueren pakken Kompany aan op tactische keuzes’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Anderlecht is zeer slecht begonnen aan het nieuwe seizoen en staan nu al een heel stuk achter op de koplopers in de Pro League. Afgelopen zondag gingen ze nog op eigen veld met 1-2 onderuit tegen Royal Antwerp. Vincent Kompany was nog niet terug van de partij als speler, maar zette uiteraard wel de basiself tussen de lijnen. En daar had het RSCA-bestuur blijkbaar toch wat vragen bij.

Want zo meldt Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws dat Marc Coucke en Michael Verschueren nu toch al eens durven twijfelen aan de keuzes van Kompany. Ze zouden dan ook openlijk communiceren tegen Kompany over die twijfels.

SUPERTIP! BEANTWOORD 6 CHAMPIONS LEAGUE VRAGEN EN WIN 100.000EURO!

WAT EEN ACTIE! GRATIS DEELNAME! facebook

Zo zouden ze zich afgelopen zondag hebben afgevraagd waarom Isaac Kiese Thelin negentig minuten op de bank zat, terwijl er verder geen enkele spits beschikbaar was. Echter meldt Keygnaert wel dat het geduld en vertrouwen in Kompany wel nog steeds intact is.

Het bericht ‘Marc Coucke en Michel Verschueren pakken Kompany aan op tactische keuzes’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!