INTERESSE BEVESTIGT “Standard, Club Brugge en Antwerp zijn geïnteresseerd”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Standard Luik, Club Brugge en Royal Antwerp zijn alle geinteresseerd in de diensten van Jean Butez. Een 23-jarige doelman van Excelsior Moeskroen. Paul Allaerts, algemeen directeur van Moeskroen, bevestigt dat de Belgische top op hem jaagt. “Ja, er is interesse van Standard. Maar Club Brugge en Antwerp zijn ook geïnteresseerd”, verklaart hij aan L’Avenir.

De drie topclubs zullen wel diep in de buidel moeten tasten als ze Butez willen binnenhalen. Moeskroen zou maar liefst 4 miljoen euro verlangen, onder meer omdat het de helft daarvan moet afstaan aan Lille, de vorige club van de keeper. Butez zelf zal dan weer vooral willen kiezen voor een club waar hij de nummer één zal zijn. Dat kan bij alle drie de gegadigden, zij het op voorwaarde dat respectievelijk Ochoa, Horvath en Bolat hun ploeg verlaten.

Het bericht INTERESSE BEVESTIGT “Standard, Club Brugge en Antwerp zijn geïnteresseerd” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!