‘Club Brugge ziet in oude bekende opvolger van Wesley Moraes’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

De kans is zere groot dat Club Brugge deze zomer Wesley Moraes gaat verliezen en daarom zoeken ze al naar een opvolger voor hem. En ze hebben een oude bekende in het vizier. Zo zou Michael Krmencik opnieuw in beeld zijn. De Tsjech werd de voorbije mercato’s al nadrukkelijk genoemd als opvolger van Wesley, maar door een zware blessure was een transfer afgelopen winter uitgesloten.

Normaal gezien zou Krmencik tegen het begin van de zomer volledig hersteld moeten zijn van een kruisbandletsel. Sowieso zullen er eerst grondige fysieke testen moeten volgen alvorens een eventuele transfer afgerond kan worden. De 26-jarige ligt overigens nog tot 2021 onder contract bij Viktoria Plzen, er zal dus een bepaalde transfersom betaald moeten worden. Zijn marktwaarde wordt momenteel op 4 miljoen euro geschat door het gespecialiseerde Transfermarkt.de.

Het bericht ‘Club Brugge ziet in oude bekende opvolger van Wesley Moraes’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!