‘Club Brugge wil maatje van Percy Tau binnenhalen’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Club Brugge heeft de smaak te pakken. Volgens Soccer Laduma heeft Club immers een oogje laten vallen op Thembinkosi Lorch. De 26-jarige smaakmaker van Orlando Pirates is van nature een middenvelder, waar werd de voorbije seizoen steeds vaker als aanvaller uitgespeeld.

ZONDAG! WIN 20.000EURO MET EEN VRIJE VOORSPELLING OP AA GENT – OOSTENDE!

(WIE SCOORT VOLGENS JOU DE EERSTE GOAL?) facebook

Blauw-Zwart zou wel concurrentie krijgen vanuit Frankrijk voor Lorch. “Er zijn twee clubs uit Frankrijk en één uit België die achter de diensten van Lorch hengelen. Eén daarvan is Club Brugge, het huidige team van Percy Tau. De andere twee zijn Dijon FC en Toulouse”, onthult een bron dicht bij de speler. Voorlopig was geen enkele club echter in staat om Pirates te overtuigen, een transfer lijkt dan ook niet voor meteen.

Het bericht ‘Club Brugge wil maatje van Percy Tau binnenhalen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!