Arnaut Danjuma: ‘Daarom vond ik de aanbieding van Ajax maar niks’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Arnaut Danjuma Groeneveld maakt momenteel furore bij Club Brugge maar hij kon NEC afgelopen zomer ook verruilen voor een avontuur bij Ajax. De Amsterdammers hadden een plannetje met hem dat hem niet helemaal aanstond.

Directeur spelerszaken Marc Overmars wilde de vleugelspits namelijk gelijk een seizoen uitlenen aan FC Groningen, zo vertelt Danjuma in het Algemeen Dagblad: “Als je de opties zag die ik ook had, was dat niet logisch. Ik wilde naar Club Brugge. Het gevoel bij Club Brugge was meteen goed.”

Op een gegeven moment maakte de linksvoor onderdeel uit van de jeugdopleiding van PSV op De Herdgang… waarom lukte het daar niet? “Ik kreeg geen contractaanbieding. Ik heb 23 minuten in Jong PSV gespeeld. Waarom het daar niet is gelukt? Een combinatie van factoren. Ik had in de jeugd wel eens onenigheid met de trainers. Ik had ook te maken met blessures. Of ik een moeilijke jongen ben? Zo zou ik het niet willen noemen. Eerder eigenwijs. Ik ben iemand met een eigen mening. De een gaat daar makkelijker mee om dan de ander. Bepaalde trainers willen dat jij alleen doet wat zij willen. Maar ik heb altijd mijn eigen weg bewandeld.”

Het bericht Arnaut Danjuma: ‘Daarom vond ik de aanbieding van Ajax maar niks’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer