‘Absolute Antwerp-sterkhouder kan choqueren met transfer naar AA Gent’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Het zou zomaar kunnen dat Royal Antwerp afscheid moet gaan nemen van een absolute sterkhouder. RMC-journalist Sacha Tavolieri meldt namelijk dat aanvoerder Faris Haroun in aanmerking komt voor een definitieve transfer naar AA Gent.

ZONDAG! WIN 20.000EURO MET EEN VRIJE VOORSPELLING OP AA GENT – OOSTENDE!

(WIE SCOORT VOLGENS JOU DE EERSTE GOAL?) facebook

De 33-jarige middenvelder, die nu toch al een ruime tijd op hoog niveau presteert, is na het seizoen einde contract. Hij mikt al een tijdje op een nieuwe overeenkomst, maar tot dusver liet het bestuur zijn dossier telkens links liggen en dat zorgt uiteraard voor de nodige frustratie. Indien Luciano D’Onofrio en co dus niet snel overgaan tot actie, zou Gent wel eens kunnen profiteren van zijn onvrede.

Het bericht ‘Absolute Antwerp-sterkhouder kan choqueren met transfer naar AA Gent’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!